Bekijk hierboven enkele reviews.

Al tientallen jaren was ik een slechte slaper. Een probleem dat me vaak behoorlijk heeft ontregeld. Van alles heb ik geprobeerd, van yoga en gesprekken bij de psycholoog tot melatonine. Soms hielp het wel wat, maar niet spectaculair. Wat ben ik blij dat ik uiteindelijk bij Loes Verhoeven terecht ben gekomen. Ik voelde me meteen op mijn gemak en ‘in goede handen’. Loes kan ongelooflijk goed luisteren en zich snel verplaatsen in je situatie. Ook merkte ik dat zij zich heeft verdiept in de nieuwste inzichten. Ze weet echt waar ze het over heeft en kan daar toegankelijk over vertellen. Dankzij de kennis en oefeningen die ze me heeft meegegeven slaap ik tegenwoordig meestal langer en beter. Ook wanneer dat door tegenslag weer eens een keer toch even niet goed lukt, weet ik nu wat ik kan doen om niet onnodig gestrest te raken. Al met al kan ik het leven beter aan.

An (58 jaar)

Van de neuroloog advies gekregen om mensendieck te volgen, diagnose was onbekend. Kon haast niet lopen, zitten en fietsen van de pijn alleen liggen gaf pijnvermindering. In later stadium is diagnose syndroom van Tietze vastgesteld. Via de huisarts ben ik terecht gekomen bij oefentherapie Loes Verhoeven. Tijdens intake zijn de klachten in kaart gebracht en op basis hiervan zijn wij gaan kijken wat ik aan oefeningen kon doen zonder extra pijn te krijgen. Bij haar in de praktijk hebben wij gekeken hoe ik mijn houding kon aanpassen, zodat ik weer meer kon lopen en fietsen. Tips gekregen voor het zitten en staan achter een bureau en de instellingen van de autostoel zijn anders ingesteld. In een oefenschrift maakte Loes tekeningen, zodat de oefeningen thuis konden worden gedaan. Ontspanningsoefeningen behoorde ook tot de oefentherapie. Ook heeft ze mij inzicht gegeven dat er andere zaken meespeelde. Ik heb veel baat gehad bij de oefentherapie.

Ik heb Loes leren kennen als een enthousiaste, vrolijke, spontane, open en levenslustige persoon. En bovenal als een persoon met passie voor haar vak. Ze luistert en kan zich verplaatsen in haar cliënten. Haar enthousiasme motiveerde mij om thuis de oefeningen te doen.

Loes bedankt voor je hulp.

Hartelijke groet,

Carola (46 jaar)

Ik ben bij Loes bijna 2 jaar onder behandeling geweest ,in eerste instantie voor een rug hernia, en het laatste jaar voor de gevolgen van poli-neuropatie.

Loes heeft mijn problemen altijd zeer serieus aangepakt , en is er ook in geslaagd om mij te overtuigen om mijn verkeerde gewoontes aan te passen,

Haar oefenstof en uitleg is zeer duidelijk , en zij benaderd ook de klachten vanuit meerdere gezichtpunten , van oefeningen tot aan relax therapie .

Ik wens Loes het allerbeste in haar nieuwe praktijk.

Henk (70 jaar)

Ik kwam (gelukkig doorverwezen door mijn huisarts) als een wrak binnen bij Loes. Geplaagd door rugpijn die mijn dagelijkse leven behoorlijk bepaalde. Veel zitten was pijnlijk en dat is nu net hetgeen wat ik veel doe in mijn kantoor functie. Waardoor kwam de pijn? Wat deed ik fout? Met behulp van een spiegel liet Loes mij als eyeopener zien hoe mijn houding zou moeten zijn ten opzichte van hoe het was. We gingen aan de slag! Wekelijks leerde ik hoe ik moest staan, zitten, bukken, lopen, slapen en niet te vergeten de thuisoefeningen doen. Het vergt discipline en gewenning. Allemaal voor het versterken van mijn rugspieren en houding. Ik pas dit nog elke dag toe dankzij de tips & tricks van Loes. Ik merk dat ik nu nog geregeld (onbewust) een verkeerde houding aanneem, maar ik ben me er nu wel van bewust hoe ik dit moet corrigeren. En het gevolg hiervan is dat mijn houding steeds beter/rechter/mooier maar vooral pijnvrij is.

Ik heb dus een fijne ervaring aan mijn therapie overgehouden en ik zou Loes zeker aanraden!

Nathalie (37 jaar)

Van Loes heb ik geleerd om mijn lichaamshouding te veranderen en mijn lichaam anders te bewegen en te gebruiken.

Door het lichaam sterker te maken door middel van oefeningen die je staand, zittend en liggend op elk moment van de dag kan doen.

Soms weet je zelf niet wanneer je je lichaam tegenwerkt,  dan is het handig om te weten dat je niet op je eigen tuinslang moet staan, je je vleugeltjes moet gebruiken en dat heel veel leuke dingen op één dag ook stress kunnen geven.

Loes is heel spontaan en doelgericht, ze kan erg goed luisteren en met haar positieve aanpak helpt ze iemand snel weer op de goede weg.

Janie (45 jaar)

Ik heb Loes leren kennen als een zeer betrokken, deskundig en vrolijk persoon. Ze weet je te motiveren zonder teveel druk op je te leggen. Ze denkt oplossingsgericht en “out of the box” met soms ook hele gewone simpele tips.

Ik kom bij haar altijd met een goed en blij gevoel vandaan, dus……vooral naar Loes voortaan toe gaan!

Marian (58 jaar)

Qualiview Certificering